Hvordan optimalisere ytelsen din ved å studere hjemme

Tips for å lære enda mer med online klasser

Hvordan optimalisere ytelsen din ved å studere hjemme

Tips for å lære enda mer med online klasser

Rutinen til de fleste studenter har vært veldig utfordrende når de står overfor en ny måte å studere på, som en gang var et alternativ, men som nå har vært den eneste løsningen, for å forhindre spredning av Coronavirus.

Det som har blitt krevd av hver av dem, mye disiplin for ikke å påvirke produktiviteten deres.



Faktorer som å skape en rutine og styre noen vaner kan bidra til å gjøre studiemomenter mer fokuserte og produktive.

Derfor inviterer jeg deg til å ta en titt på disse interessante forslagene for å hjelpe deg med å studere mer effektivt, gjennom online klasser.


Fokus er alt!



Når du bruker smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til å studere, vil du sannsynligvis bli distrahert av å få tilgang til andre nettsteder enn studien.

Når du tenkte på det, opprettet Google et verktøy som heter "Productivity Owl", som blokkerer nettstedene du bestemmer deg for å blokkere i den perioden, og hjelper deg med å fokusere på studiene dine, uten distraksjoner.


Strategi og planlegging



Hvis mulig, utvikle en rutine på et tidspunkt da du føler deg mest produktiv.

Sett en fast tid hver dag for å studere og innholdet du trenger å studere.

Med en rekke applikasjoner for dette formålet, vil du finne gode alternativer for å forbedre organisasjonen din med innholdet og materialet som skal studeres, overvåke ytelsen din, kvantifisere timene dedikert til studier og ha en graf som viser resultatet av all denne dedikasjonen.

Et eksempel på dette er Any.do- applikasjonen, som ikke er noe mer enn en oppgavebehandling, med et enkelt grensesnitt som lar deg organisere oppgavene dine (ved å skrive eller med tale), og når du er ferdig, slett dem fra timeplanen din.




Hvis du foretrekker å skrive det ned på en agenda eller et styre, er det også et flott alternativ å organisere ideene dine og holde deg fokusert på dine mål.


Forutse deg selv!



I stedet for å vente på dagen eller uken med eksamen, kan du se etter verktøy på internett som tilbyr spørreskjemaer med innholdet du har studert.

Dermed vil du få en ide om hvor mye du har lært og hvilket innhold som trengs for å søke mer informasjon.


Benytt deg av muligheter



Det er vanligvis studiegrupper med lærere eller til og med organisert av klassekamerater, og dette er en flott mulighet til å lære, diskutere og dele kunnskap.

Med digitale plattformer som Zoom eller Microsoft Teams er disse møtene garantert med kvalitet, flere verktøy tilgjengelig gratis og med samspillet mellom alle samtidig.


Gode studier!

See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.