Det vi allerede vet om Transformers: Awakening the Beasts

Lansering er planlagt til juni 2022

Det vi allerede vet om Transformers: Awakening the Beasts

Lansering er planlagt til juni 2022

Basert på den animerte serien Beast Wars, lover denne nye filmen i franchisen, regissert av Steven Caple Jr, å puste nytt liv til kresne fans og tiltrekke seg nye øyne.

Til tross for at det var en stor nyhet på filmlerretet, hadde Beast Wars:Transformers-universet allerede blitt introdusert for verden på 90-tallet, som en animert serie.


Oppdag Beast Wars-animasjonsserien



Beast Wars ble først utgitt i USA og Canada, og fant sted 300 år med Transformers-serien i fremtiden, med utviklingen til biomekanisk form av Decepticons og Autobots, den berømte "The Great Upgrade".

Med nye navn som Predacons og Maximals fortsetter kampen om Energon-krystallene, med full kraft.


For de som ikke husker det, er Energon-krystaller intet mindre enn livskraften til hele Transformer-maskinsystemet.

Etter Maximals' nådeløse jakt på Predacons, skjer et mystisk fenomen og fengsler dem begge på en ukjent planet, men beriket med den reneste Energon, som viser seg å være dødelig for robotformene til de to gruppene.

For å overleve denne farlige og nye situasjonen, forlater Maximals og Predacons sine bilformer, i form av dyr og deres biologiske komponenter.

Maximals tar for det meste form av fugler, fisk og pattedyr, med vekt på Optimus Primal (etterkommer av Optimus Prime) som tar form av en gorilla med sølvrygg.

På den annen side tar Predacons form av reptiler, inkludert dinosaurer, virvelløse dyr og amfibier, med Megatron i form av en T-Rex.

Selv med disse betydelige endringene forblir temaet det samme: en brutal kamp mellom en gruppe som forsvarer godhet og enhet og en annen som er drevet av ondskap og tørst etter makt for enhver pris.





Verdier som ærlighet, vennskap og rettferdighet ble formidlet på en lett og veldig selvforklarende måte, noe som gjorde denne animasjonsserien til en stor suksess, og vant Emmy Daytime Award, som beste individuelle prestasjon i animasjon, og økte salget av leketøy i Hasbro selskap, med kolleksjoner inspirert av serien, samt videospill.


Hva er den sentrale historien til Transformers: The Awakening of the Beasts?

Regissør Steve Caple Jr uttaler at "Beasts Wars er en av de viktigste historiene i Transformers-kanonen, jeg fulgte den da jeg var fan av tegneserien. Vi går helt ut med nostalgi, men tilbyr samtidig noe uventet, og det er det vi gjør med Terrorcons.»

The Awakening of the Beasts vil finne sted i 1994, i Brooklyn-området i New York, med fantastiske scener i Peru og Mexico.




Den høyt elskede Optimus Prime vil ha all dynamikken til filmen fokusert på seg.

Med en tidsreise vil Predacons og Maximals dukke opp på planeten Jorden, i dag, og komme i konfrontasjon også med Decepticons og Autobots.

Gjør deg klar for episke actionscener, et veldig interessant manus og mye følelser i denne nye Transformers-funksjonen!

See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.