HOVEDVÅRTRENDER 21

Årets mest etterlengtede sesong!

Oppførsel

HOVEDVÅRTRENDER 21

Årets mest etterlengtede sesong!

Med vårens ankomst, spesielt 22. september, begynner de varmeste dagene også å ankomme, noe som får oss til å endre vårt varme utseende for de som er kjøligere og lettere.

Ettersom moteverdenen stadig gjenoppfinner seg selv, er trendene for hver sesong og sesong forskjellige og forskjellige hits fra fortiden ender opp med å bli øyeblikkets elskere nok en gang.


1 - "tastatur opp" moteinformasjon

Sosiale nettverk har endret måten vi lever, bruker, bruker og kommuniserer på. Selv om mange mennesker overhodet ikke er bekymret for klærne de har på seg, jobber hjemmefra eller ikke, vekker foto- og videodelingsplattformer oss lyster gjennom dagens utseende, stylingtips og korte videoer med stylingtriks.


Med mange mennesker hjemme ender ønsket om å uttrykke seg med å bli uttrykt i nettverkene, der det å vise ansiktet, utseendet eller stilen man er flink er en del av å hevde sin personlighet og autentisitet overfor verden - i tillegg til muligheten for å jobbe som påvirker være alternativet for mange, spesielt de yngre. I tillegg, med hjemmekontoret i økende grad, er videosamtaler en del av mange menneskers daglige liv, og det er nødvendig å kle seg komfortabelt, men stilig.


2. Former og modeller

Vi eksperimenterer med en ny tankegang i flere aspekter, spesielt i forhold til mote: siden vi er hjemme mesteparten av tiden, bør vi kle oss på den mest komfortable og stilige måten vi kan finne, eller for å ha det bra med bildet reflekteres i speilet, eller for å gjøre arbeidsdager mer produktive.


Bredere og løsere former vil bli foretrukket, men det mer strukturerte og raffinerte preget på noen stykker gir følelsen av noen som dedikerer mer oppmerksomhet til utseendet, for eksempel skreddersøm, som, avhengig av antrekket, gir det ettertraktede se "easy chic" ut. Skreddersy, jeans og volanger vil være flotte allierte

Fortell meg, hva er din favoritt vår/sommer trend?

See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.