Lymfedrenering - kroppen din takker deg!

Oppdag dette underet for kroppen din!

Lymfedrenering - kroppen din takker deg!

Oppdag dette underet for kroppen din!

Hver gang jeg hørte lymfatisk drenering, tenkte jeg hele tiden på hva som kunne være og hva som ville være gunstig i det.

Inntil jeg en dag bestemte meg for å planlegge en økt med en kosmetolog i byen der jeg bodde.

Da jeg kom til klinikken, måtte jeg svare på et grunnleggende spørreskjema med grunnleggende informasjon om rutinen og helsen min. Så gikk vi inn i et koselig rom, og før du startet økten, tok denne profesjonelle målingene mine (hofter, armer, lår osv.).

Jeg, jeg legger meg litt vantro, men åpen for opplevelsen. Gjennom dreneringen ga hun meg litt informasjon om hva lymfekreft er, produktene hun blant annet brukte.

Jeg følte meg veldig bra, fordi lymfedrenering er veldig lik en kroppsmassasje, bare mer forseggjort. Det var tider da hun presset noen punkter på kroppen min, og så fortsatte det til slutten.


På slutten av økten tok hun målingene mine igjen, og jeg ble overrasket over de nye tallene. Selv når det var på tide å ta på seg jeansene, følte jeg at hun hadde litt slakk.

Det var da jeg skjønte hvor mye en kropp som holder på mye væske og med dårlig blodsirkulasjon kan være et stort hinder for de som vil miste målinger.


Vel, jeg flyttet nylig til en annen by og fant en fantastisk skjønnhetspleier som har behandlet meg veldig bra.

Derfor vil jeg dele med deg noen fordeler som jeg opplever når jeg gjør lymfedrenering regelmessig (det anbefales å gjøre det 1 til 3 ganger i uken). Kom igjen?


Reduserer hevelse


Væsker og giftstoffer dreneres til lymfeknuter, gjennom massasje av lymfedreneringen. Dette bidrar til å bekjempe hevelsen, og du merker det nesten umiddelbart.


Mykner cellulitter


Jeg hadde to graviditeter, og de etterlot meg med cellulitter, hovedsakelig på lårene.

Derfor, når du utfører lymfatisk drenering, fremmer det eliminering av væsker, en av hovedårsakene til dannelsen av cellulitt.


Stimulerer blodsirkulasjonen


Med massasje stimuleres blodsirkulasjonen, reduserer hevelse og lindrer følelsen av tunge ben, i tillegg til å forhindre utseende av edderkoppårer eller åreknuter.


Bye giftstoffer


Lymfesystemet hjelper kroppen vår med å eliminere giftstoffer. Derfor, med lymfatisk drenering, vil denne prosessen være mer effektiv. Jeg la merke til at hudteksturen min har blitt betydelig bedre.


Hjelper med å forme kroppen din


Lymfedrenering reduserer væskeretensjon (som fremmer reduksjon av tiltak) og kan også bidra til å forme kroppen din.

I tillegg til å gi tilbake eller forbedre selvtilliten din. Tross alt føler du at du tar deg tid og tar vare på kroppen din er fantastisk.




Selvfølgelig kan vi ikke se drenering som en mirakelløsning for hva du mener trenger å forbedre i kroppen din, men det vil absolutt hjelpe deg mye i denne prosessen.


Så mitt råd til deg er: ta vare på denne utrolige kroppen med all den kjærlighet den fortjener. Mine har ført meg til så mange unike reiser og opplevelser, i tillegg til å generere rikdommen min: mine vakre barn, og fortjener denne omsorg og oppmerksomhet!

See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.