Vaatimukset, jotka hyvän pelikannettavan on täytettävä

Tässä näytämme sinulle tärkeimmät vaatimukset, jotka seuraavan kannettavan tietokoneen on täytettävä!

Vaatimukset, jotka hyvän pelikannettavan on täytettävä

Tässä näytämme sinulle tärkeimmät vaatimukset, jotka seuraavan kannettavan tietokoneen on täytettävä!

Hyvällä pelikannettavalla on oltava CPU, jossa on kuusi ydintä ja kaksitoista säiettä - Se on vähimmäisvaatimus, jota meidän on etsittävä, jos haluamme varmistaa, että ostamallemme kannettavalla tietokoneella on pitkä käyttöikä.

Mitä prosessoreita sinun pitäisi etsiä? Onneksi meidän ei tarvitse mennä kalleimpaan, Ryzen 4 4600H: sta tai Core i7 10750H: sta siirrymme optimaalisella tasolla valitessamme pelikannettavaa, koska molemmilla prosessoreilla on korkea IPC ja ne sisältävät jopa kuusi ydintä ja kaksitoista langat. Muista, että kannettavien Core i5 10 -sarjassa on neljä ydintä ja kahdeksan säiettä.

16 Gt RAM-muistia on uusi standardi - tiedän mitä ajattelet, että tänään melkein kaikki voidaan toistaa täydellisesti 8 Gt: n RAM-muistilla, ja kyllä, se on totta, mutta ei sujuvalla tavalla, josta me kaikki haluamme , ja videopeliteknologian kehittyessä, myös niiden vaatimukset, joten on parasta olla riittävästi välttääksesi nykyisiä ja tulevia ongelmia.

Mitä minun pitäisi etsiä? No, se on hyvin yksinkertainen, pelikannettava, jossa on vähintään 16 Gt RAM-muistia. Halvimmat mallit asettavat muistit yleensä melko rajoitetulla nopeudella (välillä 2400 MHz - 2666 MHz), mutta keskitason malleissa tavallisin tapa on löytää 3200 MHz: n taajuudet.

Grafiikkakortti: missä on suositeltu taso? - Se on monimutkainen vastaus, koska se riippuu resoluutiosta, jolla haluat pelata. Nykyään useimmat pelikannettavat käyttävät erilaatuisia 1080p-näyttöjä, joiden virkistystaajuus voi vaihdella välillä 60 Hz - 300 Hz. On utelias, että on valittu asettaa etusijalle tarkkuus-virkistyssuhde eikä lisätä tarkkuutta bruttomäärällä. Sanomatta, että pelikannettava, jolla on tehokkaampi näytönohjain, voi hyödyntää paremmin 144 Hz: n 1080p-paneelia, koska se pystyy saavuttamaan korkeammat FPS-hinnat, jotka sopivat paremmin tähän korkeaan virkistystaajuuteen. Esimerkiksi RTX 2070 Super Mobile on hyvä valinta, jos haluamme pelata 1080p: ssä ja hyödyntää 144 Hz: n näyttöä. Koska useimpia pelikannettavia markkinoidaan paneeleilla, jotka käyttävät 1080p-tarkkuutta, aiomme pysyä tällä tasolla, kun se jättää sinulle pari erityistä suositusta, jotka toimivat viitteenä.

Huomaa, että näiden suositusten tarkoituksena on varmistaa hyvä käyttökokemus ja pitkä käyttöikä. Meidän ei pitäisi mennä alas GTX 1660 Ti: stä pelaamaan 1080p: ssä . Alemmat mallit, kuten GTX 1650 Ti ja RX 5500 Mobile, toimivat hyvin useimmissa tapauksissa, mutta eivät ole riittävän tehokkaita takaamaan viittaamamme pitkän käyttöiän. Jos aiomme käyttää 120 Hz: n paneelia, jonka tarkkuus on 1080p, on suositeltavaa katsoa mallille RTX 2070 Super Mobile.

Tallennus: kiintolevy, SSD ja pelikannettavan vähimmäiskapasiteetti - Nykyään suurin osa matalan ja matalan keskitason pelikannettavista käyttää 256 Gt: n SSD-levyjä, kapasiteetti, joka kaikin puolin ei riitä kattamaan minkään hahmon tarpeita joka pelaa vähän vakavasti. En liioittele, nykyinen peli vie helposti 60 Gt, on nimikkeitä, kuten Call of Duty Warzone, jotka vievät yli 200 Gt. Suorita matematiikka, numerot eivät valehtele.

Jotkut valmistajat ratkaisevat tämän ongelman yhdistämällä 256 Gt: n SSD: n ja 1 Tt: n kiintolevyn, mikä on hyvä ratkaisu, kunhan toinen asema käy 7200 kierrosta minuutissa. Voimme jättää SSD-levytilan varatuksi suosikkipelillemme ja käyttää kiintolevyä loput. Se on hyvä vaihtoehto pelikannettavassa ja melko halpa.

Keski- ja huippuluokan malleissa tavallisin asia on löytää itsesi suoraan tehokkaiden SSD-yksiköiden kanssa, joiden kapasiteetti on 512 Gt - 1 Tt. Ollakseni rehellinen, 512 Gt voi olla "lyhyt" ennen aikataulua, joten suosittelen, että etsit vähintään 1 Tt: n kapasiteettia.

Joten mitä minun pitäisi etsiä? Totuus on, että on olemassa kaksi hyvää vaihtoehtoa, valitse pelikannettava, jonka SSD on vähintään 256 Gt ja jota tukee 1 Tt: n kiintolevy nopeudella 7200 RPM, tai osta malli, jonka SSD on vähintään 1 Tt.

Näiden ohjeiden avulla voit olla varma, että valitset yhden ja pystyt saamaan kaiken pelin uudesta kannettavasta tietokoneesta!

See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.