ER DEN ELEKTRISKE HONDA SUPER CUB INKOMMENDE?

Noen spennende nyheter om det!

ER DEN ELEKTRISKE HONDA SUPER CUB INKOMMENDE?

Noen spennende nyheter om det!

Bli kjent med hvordan denne ikoniske motorsykkelen ble laget


Året var 1956, da Honda-presidenten, Soichiro Honda bestemte seg for å dra til Europa for å bli inspirert til å utvikle et annet vellykket produkt. Alt han hadde i tankene var at han trengte et stilig, revolusjonerende og lettkjørt konsept. En av hovedideene var å lage en horisontal motor slik at både menn og kvinner kunne sykle den i komfort og sikkerhet. Det ble også tenkt å utvikle en automatisk clutch, noe som totalt endret konseptet med å sykle på motorsykkel. Super Cub ble lansert i august 1958 og overgikk alle forventninger om suksess.


Hørte jeg om en ny?

Det er noen rykter om at en ny Honda Super Cub kan lanseres, og det ser ut til at de vil ha flyttbare batterier, med sin klassiske stil. Dette har vært en ikonisk motorsykkel siden 1958, og selvfølgelig vil Honda vurdere å gjenopprette denne vellykkede modellen. Det spekuleres i at Big Red ønsker å legge en elektrisk drevet Super Cub til den lette, urbane flåten, slik disse patentene pleier å bekrefte. Ideen om en elektrisk unge er en gammel idé, fordi Honda først viste et konsept av hva maskinen kan være på Tokyo Motor Show i 2009. Til tross for at alle detaljene om maskinens utvikling frem til i dag har holdt seg i det skjulte.


Patentbildet


Patentbildet er, som du kan se, registrert for å ha eksklusivt tildekking i det avtakbare batterisystemet. Forhåpentligvis holder sannheten til det opprinnelige konseptet fra 2009. Akkurat som mange små elektriske scootere med liten kapasitet, er det faktum at denne spesifikke har evnen til å få batteriet fjernet og ta det med seg til lading, en overraskelse. Honda ser ut til å ha tenkt på hver eneste detalj ved å lage et enkelt system for å fjerne og installere batteriet på nytt, og ikke være nødvendig for å koble til noen ledninger med klipp på noen terminaler. Det er spennende å forestille seg en elektrisk bypendler, og når vi snakker om den elektriske Super Cub, regner vi gjerne med å være på vei!

Mehr sehen

Möchtest du Angebote und Rabatte per E-mail erhalten?

Registriere dich jetzt und bleibe auf dem Laufenden

Benutzer - Allgemeine Geschäftsbedingungen Datenschutz / Privatsphäre

Unglaubliche Preise

Hier findest du die besten Angebote im Internet und Tausende von Produkten.

Sicherheit

Du musst keine vertraulichen Daten angeben, sondern wirst direkt zur Angebotsseite weitergeleitet.

Vertrauen

Wir arbeiten täglich daran, neue Angebote mit echten Rabatten zu gewährleisten.