Forpliktelsesallianser: vet hva denne ikoniske juvelen bærer

Vi har vakre forslag for å feire din kjærlighet!

Forpliktelsesallianser: vet hva denne ikoniske juvelen bærer

Vi har vakre forslag for å feire din kjærlighet!

Allianse betyr forpliktelse eller pakt mellom to mennesker som elsker hverandre og har bestemt seg for å dele livene sine med hverandre. Det er når du ser for deg en vakker fremtid sammen og projiserer dine drømmer og planer sammen med din kjære.

Denne svært viktige skikken antas å være initiert av hinduer. De trodde at bruk av ringer laget av magnetisert jern ville frigjøre kraften til å tiltrekke hjertet til den kjære . Så de bestemte seg for å bruke ringene i bryllupet for å tiltrekke seg hjertet til sin kjære.

Ringen var ikke mer enn en sirkulær magnet som ble båret på venstre mor, på ringfingeren, fordi de trodde at det var en vene koblet direkte til hjertet. Deretter adopterte grekere og romere denne tradisjonen, som fremdeles feires i dag.


Begrepet allianse ( alligare ) kommer fra latin og betyr forening eller nærhet . Med andre ord en offentlig bekreftelse av en livslang forpliktelse og lojalitet. Tidligere var det vanlig å ha på seg en forlovelsesring og deretter en giftering.

I dag bestemmer mange par seg for å ha forlovelsesringer når de begynner å date. Materialet er vanligvis laget av sølv, med veldig interessant tykkelse, teksturer og detaljer. Datingalliansen har som oppgave å bekrefte forpliktelsen til et forhold som har til hensikt å være varig .


Og for å inspirere deg valgte vi noen forslag for å feire dette partnerskapet med mye lidenskap og god smak!


Par Silver Alliance dating 4mm 950 glatt tradisjonelt


La oss starte med denne klassiske modellen, som er enkel, men elegant. Laget i 950 sølv, garanterer det kvalitet og holdbarhet, da det aldri blekner og er ganske motstandsdyktig. Hvis du liker skjønn, god smak og eleganse, er dette den rette modellen for deg!


Silver Alliance 950 italiensk anatomisk forpliktelse


Med en moderne design, vil denne vakre alliansen vinne hjertet ditt. Laget i 950 sølv og med anatomisk modell, det er ganske behagelig og vekker oppmerksomhet for sin skjønnhet og sofistikering.


950 sølv dating ringer + ensom ring


Stil og allsidighet kjennetegner denne helt spesielle modellen. Høydepunktet er denne ensomme ringen som kommer med en sentral zirkoniumstein, som kan brukes sammen med ringen, og gir enda mer sjarm.


Datingringer i sølv 950 filet med 18 k gullbelagt


Den vakre detaljene i denne alliansen er i den forgylte fileten med 18 k gull, som gir mye eleganse med dette eksklusive designet. Zirkonstenene er et ekstra preg for å skåle stilen og skjønnheten til denne modellen.


950 Sølv Dating Ringer Bevilled med Zirconia fylt med sølv


Denne skrå modellen er vakker og sjarmerende. Veldig behagelig og med dette interessante designet, vil du være garantert suksess! Den er laget i 950 sølv og kommer med en zirkoniumstein, i tillegg til å ha en raffinert og polert finish.


Tips for kjøp av gifteringer på nettet:

  • De fleste selgere tilbyr tjenester som gravering av navn og datoer på allianser, i tillegg til de vakre boksene for å gi i gaver og overraske kjærligheten din.
  • For å finne riktig nummer på ringen, kan du måle ringfingeren din med snor og deretter strekke den for å se hvor mange centimeter ringomkretsen din er. Så er det bare å informere selgeren. Han vil være i stand til å veilede deg i å velge riktig størrelse på ringen.
  • Silver 950 kan mørkne på grunn av opphopning av rester, så det er viktig å kjøpe riktig produkt for å rengjøre det.
  • Gi preferanse til modeller som tilbyr garanti, noe som gir mer troverdighet og tillit til kjøpet ditt.


Likte du noen av disse modellene? Finn den på Amazon.com !

See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.