Kingston A400 SSD

Få datamaskinen raskere med Kingston A400 SSD-er

Kingston A400 SSD

Få datamaskinen raskere med Kingston A400 SSD-er

Kingston tilbyr med A400 en interessant SSD for å forbedre ytelsen til en datamaskin, uten anskaffelse av en solid state-stasjon som involverer et stort utlegg. Enheten har et SATA III-grensesnitt (6 GB / s) og en Phison-kontroller, utstyrt med 2 kanaler og 4 moduler. Det skal også bemerkes at den ikke har hurtigbuffer.

Når det gjelder lagringsstørrelser, er det mulig å velge mellom fire alternativer: 120 GB, 240 GB, 480 GB og 960 GB. Det gir en maksimal sekvensiell lesehastighet på 500 MB / s.

Sekvensiell skriving varierer etter evne. Den når 320 og 350 MB / s i henholdsvis 120 og 240 GB-versjonene, mens verdien stiger til 450 MB / s i de to største modellene.

A400 øker nivået sterkt når det gjelder tilfeldig overføringshastighet, og markerer forskjellene med konkurrenter i samme utvalg.

Som du kan se i det følgende bildet, er produktet designet i mørkegrått, med forsiden opptatt av påskriften på produsentens logo.


Presentasjonen er god, for de som vil flagge med maskinvaren med de allerede vanlige skapene i klart herdet glass.

Kingston A400 er en av de mest solgte SSD-ene, takket være den gode verdien mellom pris og ytelse, til fordel for enheten er dens attraktive pris og dens tilfeldige overføringshastigheter. Og det er mye raskere enn noen harddisk (HDD). I tillegg avgir den mindre støy og energiforbruket er lavere, sistnevnte kvalitet som har innvirkning på større holdbarhet i batteriet til en bærbar PC eller forbruket av en datamaskin.

See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.