Krav som en god spill-bærbar PC må oppfylle

Her vil vi vise deg de viktigste kravene som din neste bærbare datamaskin må oppfylle!

Krav som en god spill-bærbar PC må oppfylle

Her vil vi vise deg de viktigste kravene som din neste bærbare datamaskin må oppfylle!

En god spill-bærbar PC må ha en CPU med seks kjerner og tolv tråder - Det er minimumet vi må se etter hvis vi vil være sikre på at spill-bærbar PC som vi skal kjøpe vil ha lang levetid.

Hvilke prosessorer bør du se etter? Heldigvis trenger vi ikke å gå til det dyreste, fra en Ryzen 4 4600H eller en Core i7 10750H vil vi bevege oss på et optimalt nivå når vi velger en spill-bærbar PC, siden begge prosessorene har høy IPC og legger opp til seks kjerner og tolv tråder. Husk at Core i5 10-serien for bærbare datamaskiner har fire kjerner og åtte tråder.

16 GB RAM er den nye standarden - jeg vet hva du tenker, at i dag kan nesten alt spilles perfekt med 8 GB RAM, og ja, det er sant, men ikke på den flytende måten som vi alle liker , og etter hvert som videospillteknologiene utvikler seg, gjør kravene deres også, så det er best å ha mye for å unngå nåværende og fremtidige problemer.

Hva skal jeg se etter? Vel, det er veldig enkelt, en spill-bærbar PC som har minst 16 GB RAM. De billigste modellene monterer vanligvis minner med ganske begrensede hastigheter (mellom 2400 MHz og 2666 MHz), men i mellomstore modeller er det mest normale å finne frekvenser på 3200 MHz.

Grafikkort: hvor er anbefalt nivå? - Det er et komplisert svar, siden det kommer an på oppløsningen du vil spille på. I dag bruker de fleste bærbare bærbare PC-er 1080p-skjermer av forskjellige kvaliteter med oppdateringsfrekvenser som kan variere fra 60 Hz til 300 Hz. Merkelig nok er det valgt å prioritere oppløsnings-oppdateringsforholdet, snarere enn å utføre en brutto økning i oppløsningen, det går uten å si at en spill-bærbar PC med et kraftigere grafikkort vil kunne dra bedre nytte av et 144 Hz 1080p-panel, da det vil være i stand til å oppnå høyere FPS-hastigheter som bedre passer med den høye oppdateringsfrekvensen. For eksempel er en RTX 2070 Super Mobile et godt valg hvis vi ønsker å spille i 1080p og dra nytte av en 144 Hz skjerm. Siden de fleste spill-bærbare datamaskiner markedsføres med paneler som bruker 1080p-oppløsning, skal vi holde oss til det nivået når det kommer til å gi deg et par spesifikke anbefalinger som vil tjene som referanse.

Vær oppmerksom på at disse anbefalingene er ment å sikre en god brukeropplevelse og lang levetid. Vi bør ikke gå ned fra en GTX 1660 Ti for å spille i 1080p . Lavere modeller som GTX 1650 Ti og RX 5500 Mobile presterer godt i de fleste tilfeller, men er ikke kraftige nok til å garantere den lange levetiden vi refererte til. Hvis vi skal bruke et 120 Hz panel med 1080p oppløsning anbefales det å se for en RTX 2070 Super Mobile.

Lagring: HDD, SSD og minimumskapasitet i en spill-bærbar PC - I dag bruker de fleste spill-bærbare datamaskiner med lav kapasitet og lavere mellomklasse 256 GB SSD-er, en kapasitet som etter alt å dømme ikke er tilstrekkelig til å dekke behovene til noen karakter som spiller minimalt seriøst. Jeg overdriver ikke, et nåværende spill tar lett opp 60 GB, det er titler, som Call of Duty Warzone, som tar mer enn 200 GB. Gjør matte, tallene lyver ikke.

Noen produsenter løser dette problemet ved å kombinere en 256 GB SSD med en 1 TB HDD, en god løsning så lenge den andre stasjonen kjører på 7200 RPM. Vi kan la plassen på SSD være reservert for vårt favorittspill, og bruke HDD for resten. Det er et godt alternativ i en spill-bærbar PC, og ganske billig.

I mellomstore og avanserte modeller er det mest normale å finne deg selv direkte med høytytende SSD-enheter med en kapasitet på mellom 512 GB og 1 TB. For å være ærlig kan 512 GB være "kort" foran tidsplanen, så jeg anbefaler at du ser etter en minimumskapasitet på 1 TB.

Så hva skal jeg se etter? Sannheten er at det er to gode alternativer, velg en spill-bærbar PC med en SSD på minst 256 GB som støttes av en 1 TB HDD ved 7200 RPM, eller kjøp en modell som har en SSD på minst 1 TB.

Med disse instruksjonene vil du være sikker på at valget ditt er det, og du vil kunne få alt spillet ut av den nye spill-bærbare datamaskinen din!

See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.