5 julen 2021-filmer å se på Netflix

Julestemning er allerede i luften!

5 julen 2021-filmer å se på Netflix

Julestemning er allerede i luften!

Årets så elskede sesong for de som liker julefilmer har kommet!

Julestemningen begynner allerede å spre seg gjennom dekorasjonene i butikkvinduer, gater og hus for å minne oss om all betydningen, varmen og magien som bare julen kan gi.

Hva med å starte oppvarmingen til jul, sjekke ut disse helt spesielle filmene fra Netflix?




I den finner du filmer som allerede er tilgjengelige og kommende utgivelser som du kan glede deg over å se med dine kjære, enten det er på smarttelefonen, nettbrettet, bærbar PC eller smart-TV.

En overraskelseskamp (Love Hard)


Denne filmen er en av Netflix' gode overraskelser.

Som enhver god komedie, klarer A surprise match (Love Hard) å levere et aktuelt, interessant, følsomt manus med smakfulle doser humor.

Den handler om en jente som heter Natalie (Nina Dobrev) som har et så katastrofalt kjærlighetsliv at hun skriver om henne og tjener penger på det, helt til hun møter Josh (Jimmy O. Yang), en fantastisk og kjekk fyr, gjennom en fantastisk app. forhold.

Siden de bor langt fra hverandre, bestemmer hun seg for å dra til byen hennes og overraske henne, men når hun kommer dit, oppdager hun at hun ble lurt.

Lær hvordan denne historien utspiller seg om forhold, ærlighet, familiebånd og kjærlighet på Netflix.


Noel-familien (familien til Claus)


Møt Jules Claus (Mo Bakker), en gutt som fortsatt sørger over farens død, noe som gjør at han ikke lenger ser noe gøy i å feire jul.

Inntil han en dag finner en magisk snøkule i bestefarens leketøysbutikk, som har makten til å frakte ham til forskjellige steder.

Når dette skjer, oppdager han at bestefaren hans er ingen ringere enn julenissen (Jan Decleir).

Jules vil da få hjelp av bestefaren til å elske julen igjen og forstå hvor viktig julestemningen er, ikke bare for ham, men for alle.


Et slott til jul - Åpner 26. november


A Castle for Christmas er en etterlengtet film, hovedsakelig fordi den leverer til seerne en kjærlighetshistorie med mer modne mennesker og viser at kjærlighet fortsatt kan overraske oss, uansett øyeblikket vi lever.

Sophie Brown (Brooke Shields) er en forfatter som etter mye suksess har fått sin siste bok påpekt med en skikkelig skuffelse.

For å rømme fra all denne urolige atmosfæren bestemmer hun seg for å reise til Skottland for inspirasjon og hvorfor ikke kjøpe et slott?

Men når hun er interessert i en spesielt, må hun forholde seg til en hertug (Cary Elwes), eieren av slottet som nekter å selge det til en utlending.

Hva ender opp med å ta dem til uvanlige og emosjonelle situasjoner, med et overraskende utfall.


A Sabiá Sabiazinha (Robin Robin) - hadde premiere 24. november


Trost (Robin) rullet fra reiret mens den fortsatt var inne i egget, og havnet i en søppelcontainer.

Sabiá (Robin) blir funnet av en familie med veldig kjærlige rotter, og blir oppdratt av dem med all kjærlighet og hengivenhet, helt til hun innser at noen forskjeller begynner å dukke opp.

Hun ønsker å bevise for familien at hun er en god mus, og starter eventyret sitt og leter etter svar på hvem hun egentlig er.


A Boy Called Christmas – Åpner 24. november


For å avslutte med en oppblomstring har vi denne filmen full av vakre scener og flotte spesialeffekter for å fortelle historien om Nikolas (Henry Lawfull).

Nikolas er en veldig smart gutt som tror at hans savnede far kan være i en fantastisk nisselandsby kjent som Elfhelm.

Sammen med vennene sine, en kjæledyrrotte og et reinsdyr vil Nikolas oppleve begynnelsen på livets største eventyr og oppdage skjebnen hans.

See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.