Tomorrow War åpner 2. juli

Lær alt om denne spennende Amazon-filmen!

Tomorrow War åpner 2. juli

Lær alt om denne spennende Amazon-filmen!

Amazon Prime Video har vært overraskende med hver utgivelse, med superproduksjoner og nasjonale og internasjonale filmstjerner. (Lær om alle fordelene ved å være Amazon Prime-abonnent ved å klikke her ).




Og responsen fra de som har sett den offisielle traileren til The Tomorrow War , har vært veldig positiv, når alt kommer til alt er filmen full av action, godt forberedte scener og forestillinger som lover å spenne og la adrenalinet være høyt.


kjenner plottet



I plottet sjokkerer en gruppe tidsreisende verden ved å hevde at i 2051, det vil si (30 år fra nå), vil menneskeheten kaste bort i en nesten tapt krig mot dødelige romvesener.

Med en siste sjanse til å overleve dette ødeleggende angrepet, bestemmer disse tidsreisende seg for å oppfordre dagens soldater og sivile til å delta i denne viktige kampen i fremtiden.



Det er der den kjære og talentfulle Chris Pratt (Jurassic Park, Guardians of the Galaxy, Passengers, blant andre) kommer inn, som rekrutteres for å sikre datteren sin fremtid.

Chris Pratt, som gir liv til Dan Forester, finner i en superintelligent forsker (Yvonne Strahovski) og hennes far (JK Simmons) et viktig partnerskap for å endre menneskehetens uheldige skjebne.




Jennifer Salke, leder for Amazon Studios, er veldig fornøyd og begeistret for den positive responsen Amazon Prime Video-abonnenter vil gi på så mange oppsiktsvekkende utgivelser som denne.

Hun sa: "Tomorrow War vil være en global begivenhet som vil overraske og glede abonnentene våre over hele verden."

Vel, vi kan bare se frem til nok en vellykket Amazon-utgivelse!

Utgivelsesdato: 2. juli


Sjekk traileren:


See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.